James Cooke heeft er genoeg van en ondergaat enorme metamorfose: "Heel wat kilo’s kwijt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke heeft er genoeg van en ondergaat enorme metamorfose: "Heel wat kilo’s kwijt"

James Cooke heeft er genoeg van en ondergaat enorme metamorfose: "Heel wat kilo’s kwijt"

‘Extreme Mkakeover Vlaanderen’ is terug van weggeweest, maar ook met de opnames van ‘James De Musical’ is James Cooke weer volop in de weer. En dat heeft duidelijk een invloed gehad op zijn lichaam. De extra kilo’s vlogen ervan af!

James Cooke zou James Cooke niet zijn als zijn agenda niet boordevol leuke tv-plannen zou staan. Zo is ‘Extreme Makeover’ nog maar net terug op het scherm en keert de presentator in het voorjaar ook terug met een gloednieuw seizoen van ‘James De Musical’. Drukke tijden dus voor James, wat je duidelijk ook fysiek aan hem kunt zien.

De Play4-presentator is intussen al maar liefst zes kilo kwijt. Dat is voor James in principe niets nieuws. “Dat gebeurt altijd als het drukker is”, legt hij uit in HLN Showbits. “Maar deze keer heb ik toch wat opgelet. En verschillende dingen gedaan om ervoor te zorgen dat het weer wat minder werd. Ik weet dat ik straks weer ik dat rode zeteltje van ‘James De Musical’ moet kruipen, waar ik toch diep in zit. En dan zie je daar ineens zo’n pens hangen, dat wilde ik niet”, besluit hij.

Sport

Maar van sporten komt duidelijk niets in huis. “Ik haat sport. Mijn man (Dorian Liveyns, red.) houdt ervan. Ik weet dat het gezond is, maar hij moet me er toch nog steeds naartoe sleuren”, lacht de presentator. “Ik heb dus beetje van alles geprobeerd. Bedsport kan ook, hé”, zegt James met een kwinkslag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws