James Cooke heeft erg somber nieuws over zijn gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke heeft erg somber nieuws over zijn gezondheid

James Cooke heeft erg somber nieuws over zijn gezondheid

James Cooke mag dit jaar 40 kaarsjes uitblazen. In Primo vertelt de tv-maker nu dat hij dringend wat meer tijd moet maken voor zijn gezondheid.

James Cooke wordt dit jaar 40. Maar daar is hij niet echt mee bezig. "Nee, helemaal niet", zegt hij in Primo. "Ik hoop wel dat ik zo lang mogelijk mag leven uiteraard. Maar misschien moet ik dan toch wat beter voor mezelf gaan zorgen", zucht hij.

Zo is hij nog steeds verslaafd aan sigaretten. "Iedereen weet dat ik een verstokte roker ben. Dat is een werkpuntje. Ik ben al verschillende keren gestopt, maar ik herval altijd", bekent hij. "En wat gezonder eten, dat zou ik ook wat vaker moeten doen", geeft hij toe. Al kan hij daarbij wel op de hulp van zijn man Dorian Liveyns rekenen.

Kilo's

"Dorian houdt dat scherp in de gaten", aldus James. "Als ik ineens een kippenworst met veel broccoli op mijn bord krijg, weet ik: 'Lap, het is weer zover. Ik moet op mijn kilo's letten!'"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws