Jan Verheyen en z'n vrouw Lien Willaert delen prachtig nieuws na moeilijke periode: "Het beste moet nog komen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jan Verheyen en z'n vrouw Lien Willaert delen prachtig nieuws na moeilijke periode: "Het beste moet nog komen"

Jan Verheyen en z'n vrouw Lien Willaert delen prachtig nieuws na moeilijke periode: "Het beste moet nog komen"

Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert hebben na enkele professionele tegenslagen niet de gemakkelijkste periode achter de rug. Daarom drukte het koppel even de pauzeknop is om met hun dochter de wereld rond te trekken. Daar delen ze nu bijzonder leuk nieuws over.

“Lien en ik gaan een jaar de pauzeknop indrukken, Anna neemt een sabbatical”, legde Jan Verheyen eerder uit in Het Laatste Nieuws. Het gezin besloot er even tussenuit te gaan en een grote reis te maken. De sabbatical komt vooral voor Jan, die een moeilijke tijd achter de rug heeft, als geroepen. Zo is de regisseur vorig jaar in een depressie beland na de tegenvallende cijfers van zijn vorige films ‘Red Sandra' en ‘Bittersweet Sixteen’. “Dat heeft mij echt een knak gegeven. Ik ben toen een paar maanden naar een psycholoog geweest.”

Een halfjaar lang was Jan op de sukkel met zijn mentale gezondheid. “Zo lang dat ik het niet meer goed wist. En echt dacht: ‘Wat ga ik nu doen?’” De pauzeknop indrukken dus. De vele grote reizen doen Jan en zijn gezin zichtbaar deugd. Op Instagram kunnen we hun avonturen op de voet volgen. Momenteel vertoeft de familie Verheyen in de Verenigde Staten, waar ze afgelopen weekend iets heel bijzonder te vieren hadden.

Warm nest

“Onze fijne dochter Anna wordt 18 vandaag”, liet Jan weten op Instagram. Wat een mijlpaal! “Proficiat, lieve reisgenote, en ga ervoor. Omarm het leven, schuw de compromissen, en behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden. En weet dat je warm nest er altijd zal zijn”, pent haar troste papa enkele prachtige woorden neer. “Oh my God, 18 al?”, “Kleine meisjes worden groot”, “Goed vieren”, “Gelukkige verjaardag” en “Zo’n zalige foto”, lezen we in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws