Jani Kazaltzis doet straffe onthulling: "Dit moest mijn grootste geheim blijven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jani Kazaltzis doet straffe onthulling: "Dit moest mijn grootste geheim blijven"

Jani Kazaltzis doet straffe onthulling: "Dit moest mijn grootste geheim blijven"

Jani Kazaltzis is al een tijdje opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt hij momenteel een koppel met Jens Fissers. In de podcast ‘Peter Van de Veire & De Zandloper’ vertelt de presentator nu ook voor het eerst over het moment waarop hij wist dat hij op mannen viel.

"Ik ben ooit nog verliefd geweest op een meisje, Jessica", onthult Jani. Toch heeft hij altijd geweten dat hij op mannen viel. Al was het pas in zijn tienerjaren dat hij het écht wist. "Ik heb dat altijd geweten. Je weet dat gewoon. Maar ik denk dat ik een jaar of 12 à 13 jaar was toen ik het echt wist", aldus Jani.

"Ik had een heel knappe neef - dit klinkt zo fout - en ik lag daarmee op een kamer. Hij kwam dan naakt uit de douche en kleedde zich om. Op dat moment wist ik dat ik op mannen viel. Ik vond dat zo sexy. En toen ging er meteen door mijn hoofd: ‘Dit is iets wat je nooit tegen iemand kan vertellen’. Dit moest mijn grootste geheim blijven", aldus Jani. Maar heel lang kon hij zijn geheim uiteindelijk toch niet bewaren ...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws