Jelle Cleymans in de wolken door grote droom die uitkomt: "Niet te omschrijven!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jelle Cleymans in de wolken door grote droom die uitkomt: "Niet te omschrijven!"

Jelle Cleymans in de wolken door grote droom die uitkomt: "Niet te omschrijven!"

Jelle Cleymans is waanzinnig gelukkig. Vorige week maakte hij iets bijzonders mee en daar vertelt hij nu zelf meer over op zijn Instagrampagina.

Vorige week vond de ‘Studio 100 Rewind Party’ plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Een avond vol jeugdsentiment en ook de band ‘Spring’ tekende present. Zo stond Jelle Cleymans nog eens samen op de planken met Cara Van der Auwera en Damian Corlazzoli. Daar moet hij nu iets wat meer over kwijt op Instagram.

Jelle deelt enkele foto’s van het unieke optreden en schrijft er ook een prachtig tekstje bij. “Als kleine jongen droom je van zo’n avonden en heel soms komen ze nog uit ook”, begint hij. “Mede dankzij bijna 50.000 uitzinnige mensen voor m’n neus. Dus dank aan iedereen die er bij was”, schrijft hij. “Ik zal dit nooit meer vergeten. Jullie hebben een zanger heel gelukkig gemaakt!”, aldus Jelle.

Zijn bericht sluit hij af met iets mysterieus. “Tot…?”, staat er te lezen. Hint Jelle daarmee naar een nieuw optreden van ‘Spring’? Zijn volgers reageren alvast enthousiast. "We hopen op een volledig concert van enkel 'Spring'!", "Tot snel? Alsjeblieft?", "Tot snel, hopelijk", "Volgend jaar? Dan kan ik ook eens komen", klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws