Jens Dendoncker gaat ongegeneerd uit de kleren: "Dat doe ik het liefst van al" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker gaat ongegeneerd uit de kleren: "Dat doe ik het liefst van al"

Jens Dendoncker gaat ongegeneerd uit de kleren: "Dat doe ik het liefst van al"

Jens Dendoncker doet een spannende onthulling. Tijdens de opnames van het nieuwe tv-programma ‘Even goeie vrienden’ verklapt hij namelijk dat hij graag iets doet zonder kleren.

Eindelijk is het zover. Het nieuwe quizprogramma ‘Even goeie vrienden’ is gestart op VTM. In de quiz nemen ongewone duo’s het tegen elkaar op en de show wordt gepresenteerd door Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. De twee kennen elkaar al langer, want ze verschenen eerder al samen in 'The Masked Singer".

Zo lieten ze eerder in een interview al weten dat ze ondertussen heel goede vrienden zijn geworden. En wat doen goede vrienden nog naast samen een programma presenteren? Geheimen verklappen aan elkaar. Dat doet Jens nadat hij vraagt of de kandidaten een bepaalde outfit hebben voor te poetsen.

Vervolgens geeft hij toe dat hij dat wel heeft. “Ik kuis het liefst van al in mijn boxershort”, bekent hij. “Voor dat ik ga kuisen steek ik mijn boel in de wasmachine, dan is dat al geregeld. Dan kuis ik in mijn halve blote en als ik gedaan heb met kuisen, pak ik een douche”, aldus Jens. “Dan heb ik het gevoel dat alles proper is”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws