Jens Dendoncker verklapt hoe het nu in de liefde zit: "Heel verliefd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker verklapt hoe het nu in de liefde zit: "Heel verliefd"

Jens Dendoncker verklapt hoe het nu in de liefde zit: "Heel verliefd"

In september kreeg Jens Dendoncker nog een zware klap te verwerken. Na vier jaar zetten hij en Lauren Versnick een punt achter hun relatie. Een donderslag bij heldere hemel.

De breuk met Lauren was een pijnlijke om te verwerken. Jens neemt dan ook een ingrijpend besluit over zijn liefdesleven. “Ik weet niet of ik nog een relatie wil”, denkt hij erover in Het Nieuwsblad. En daar heeft hij zo zijn redenen voor.

“Ik kan heel gemakkelijk liefde voelen en ik kan ook heel heel verliefd zijn, maar de relatie in stand houden, daar worstel ik mee”, moet hij toegeven. Hij is naar eigen zeggen niet bedachtzaam of nuchter genoeg. “Ik verlies me in de verliefdheid en in het romantische, maar in de gezamenlijke projecten laat ik het afweten”, bedenkt hij zich.

“Het loopt altijd mis omdat ik telkens weer op het punt komt waarop ik denk: ik ben haar iets aan het aandoen”, komt Jens tot de pijnlijke vaststelling. Als hij ooit toch nog een relatie wil, moet het wel met iemand zijn met dezelfde grondstemming als hem. “Ik denk dat dát de enige mogelijkheid is”, aldus de ‘The Masked Singer’-presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws