Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben leuk nieuws: "Beter laat dan nooit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben leuk nieuws: "Beter laat dan nooit"

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben leuk nieuws: "Beter laat dan nooit"

Jiri Punt en Florence Vandoorne zijn nog maar pas terug van een deugddoende vakantie, maar nu heeft het koppel alweer iets geweldigs samen gedaan. Daar vertellen ze zelf meer over op Instagram.

Jiri Punt en Florence Vandoorne noemden zich wel eens de slakken van ‘Blind Getrouwd’, maar de twee zijn enkele maanden later nog steeds dolgelukkig samen. Ondanks dat heel wat kijkers verrast waren toen ze ‘ja’ zeiden tijdens het finale beslissingsmoment, bleek dat wel de juiste keuze te zijn. Onlangs zijn ze zelfs nog samen op vakantie vertrokken.

Daar hebben ze verschillende keren mooie beelden van laten zien op hun Instagrampagina’s, maar nu bereidt het koppel zich voor op de feestdagen. “Onder het motto ‘beter laat dan nooit’, gisteren samen de kerstboom versierd!”, schrijft Florence enthousiast. De twee wonen nog niet samen, maar ze spenderen duidelijk wel veel tijd samen.

Een paar weken geleden bevestigden ze dat ze voorlopig nog naar elkaar toegaan, maar ze hebben het wel al over een verhuis gehad. Als het zo goed blijft gaan, willen ze namelijk niet bij elkaar intrekken. “We gaan gewoon samen ergens een plekje zoeken waar dat we ons goed voelen en dan samen iets kopen”, vertelden ze toen aan Het Laatste Nieuws.

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben leuk nieuws: "Beter laat dan nooit"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws