Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' maken indruk met prachtige vakantiebeelden

17052023jiripuntflorencevandoorneinstagram
Jiri Punt en Florence Vandoorne vertoeven momenteel in het zonovergoten Bali. Het koppel heeft op het Indonesische eiland al heel wat mooie plekjes bezocht en daar laten ze nu meer van zien op Instagram.
Jiri Punt en Florence Vandoorne hebben we vorig jaar leren kennen in 'Blind Getrouwd'. De twee gaven elkaar toen het ja-woord en verschillende maanden later zijn ze nog dolgelukkig met elkaar. Bovendien delen ze ook een grote passie: reizen. Het koppel ging eerder al samen op reis, maar nu trekken ze voor het eerst naar verre oorden: Bali.
Op Instagram deelt het koppel geregeld leuke kiekjes op hun Instagramverhaal en nu post Florence ook een fotoreeks van hun eerste week op het eiland. "Superlieve mensen, heerlijk scooteren, prachtige natuur en cultuur, panoramische uitzichten, lekker eten, beste gezelschap...", schrijft ze erbij. "Op naar week 2!", aldus het 'Blind Getrouwd'-gezicht.

Onder de indruk 

De volgers van Florence vinden deze foto's alvast fantastisch. "Zalig", "Heel mooi", "Geweldige foto's van een mooi koppel", "Heerlijk om jullie zo gelukkig samen te zien", "Wat is dat prachtig allemaal", "Wat een fantastische foto's", "Machtig", ", "Wow", "Supermooi, genieten maar", "Waanzin", "Jullie nemen prachtige foto's, mooi koppel", "Schitterend", "Damn, jij hebt een goeie fotograaf", "Als dat niet genieten is" en "Foto's voor in een boekje", reageren zij onder meer.