Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend op valentijn Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend op valentijn

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend op valentijn

Het kwam misschien als een grote verrassing toen Jiri en Florence in ‘Blind Getrouwd’ besloten om samen te blijven, maar dat is het al lang niet meer. Eens de camera’s weg waren, sloeg de vonk volledig over en zijn ze verliefder dan ooit. Nu kondigt het koppeltje zelfs heuglijk nieuws aan.

Ze brengen valentijn vanavond dan wel niet samen door - Jiri heeft de nachtshift en Florence is op weekend met haar vriendinnen -, de twee zijn duidelijk nog steeds smoorverliefd. Zo verliefd dat het ‘Blind Getrouwd’-koppel bijna geen moment meer van elkaars zijde wijkt. “En stelselmatig komen er bij mij thuis meer en meer kleren van Jiri te liggen. Dus ja, hier woont hier tussen de lijntjes door praktisch”, lacht Florence in HLN Showbits.

Kriebelt het niet stilaan om officieel samen te wonen? Absoluut. “We zijn zo af en toe al eens aan het zoeken naar huizen in de buurt”, weet Florence te vertellen. “Eens kijken wat het aanbod is. Ik denk dat dat nog niet meteen voor dit jaar is, maar als de tijd er rijp voor is, dan gaan wij zoeken naar ons eigen stekje en daar iets op te richten”, besluit ze.

Maar eerst gaan ze in mei nog twee weken rondtrekken in Bali. “Dat is al een leuke volgende stap”, denkt de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster erover. Ook over kindjes is er al sprake. “Binnen de 2 à 5 jaar hebben we gezegd. We willen ook nog eens trouwen en dat willen we voor de baby’s doen”, klinkt het blij Florence. “De tijd zal het wel uitwijzen”, is Jiri er gerust in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws