Jitske Van de Veire en haar verloofde Dym geven pikante bedgeheimen prijs Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire en haar verloofde Dym geven pikante bedgeheimen prijs

Jitske Van de Veire en haar verloofde Dym geven pikante bedgeheimen prijs

Jitske Van de Veire en Dym Berteyn vormen al bijna twee jaar een koppel. Intimiteit en seks zijn heel belangrijk in hun relatie en daar verklapt Dym nu meer over.

Jitske Van de Veire, de dochter van de bekende radiopresentator, kondigde recent nog heuglijk nieuws aan. Zo maakte ze op haar Instagrampagina bekend dat haar vriendin Dym haar ten huwelijk heeft gevraagd. “Ja, voor altijd”, schreef ze toen onder een kiekje van haar prachtige verlovingsring. In een nieuw interview vertelt Jitske's verloofde nu openhartig over hun relatie.

Zo verklapt Dym aan Humo dat intimiteit zeer belangrijk is voor hen. “Vroeger was ik helemaal niet zo lichamelijk, maar nu doe ik niks liever dan knuffelen”, vertelt ze. “Als ik over straat loop en ik heb Jits niet vast, dan voelt het alsof er iets ontbreekt. Ze is een verlengde van mij geworden”, klinkt het. “Ik had nooit gedacht dat zoiets me zou overkomen”, geeft ze toe.

Daarnaast onthult ze ook dat ze proberen om elke dag seks te hebben. “Bij veel lesbische koppels verdwijnt de seks al snel naar de achtergrond. Bij ons zal dat niet snel gebeuren”, biecht ze op. Dat komt doordat ze eraan werken en elkaar blijven bevragen. “Wat vind jij leuk in bed?”, is een vraag die ze nog geregeld stellen aan elkaar. “We slapen ook altijd in ons blootje: de genegenheid van twee naakte lijven tegen elkaar smeedt een hechte band”, aldus Dym.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws