Jitske Van de Veire en haar verloofde hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire en haar verloofde hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Jitske Van de Veire en haar verloofde hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Jitske Van de Veire is ondertussen al bijna twee jaar samen met haar vriendin Dym Berteyn. Dym heeft al een dochter, Juliette, maar denkt het koppel aan nog een kindje? Daar vertelt Jitske’s verloofde nu meer over.

Jitske Van de Veire is sinds april 2021 samen met de 34-jarige Dym Berteyn. In november maakten ze nog bekend dat ze zich verloofd hebben. Dym, die al een kind heeft, vertelt nu aan Humo meer over hoe het gaat tussen haar dochter Juliette en Jitske. “Ik ben met mijn gat in de boter gevallen”, klinkt het.

Zo vertelt ze dat Jitske nu evenveel mama is als zijzelf. “Ze helpt Juliette niet alleen met haar huiswerk, ze trekt ook haar kleertjes aan, gaat mee naar het toilet…”, legt ze uit. “Ik ben me er heel erg van bewust dat dit een droomscenario is. Het loopt niet in élk nieuw samengesteld gezin op rolletjes”, geeft Dym eerlijk toe.

Toch wil het koppel voorlopig geen kindje samen. “Juliette is om de andere week bij ons en dan draait alles rond het gezinnetje. Maar in de andere week gedragen Jits en ik ons als twee verliefde pubers”, biecht Dym op. “Dan werken we ons te pletter en gaan we ’s avonds op restaurant”, zegt ze. “We zien Juliette doodgraag, maar die regeling vinden we allebei prima”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws