Jolien uit 'Blind Getrouwd' neemt zeer drastische beslissing: "Het is voorbij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jolien uit 'Blind Getrouwd' neemt zeer drastische beslissing: "Het is voorbij"

Jolien uit 'Blind Getrouwd' neemt zeer drastische beslissing: "Het is voorbij"

Jolien De Neve uit 'Blind Getrouwd' heeft een ingrijpende beslissing genomen over haar toekomst. Na tien jaar stopt ze als stewardess.

“Ik heb in de afgelopen 10 jaar fantastische momenten meegemaakt, zoals huskysleeën in Noorwegen, zonnen in Mexico, kerstmarktjes bezoeken in Duitsland, zwemmen in Punta Cana, shoppen in Miami en pizza eten in Italië”, aldus Jolien. “Maar nu is het tijd voor nieuwe, grote avonturen.”

"Vliegen was echt een meisjesdroom, maar daar stopt het eigenlijk ook”, geeft ze aan. “Ik ben superblij dat ik het heb gedaan en ben heel dankbaar voor alle dingen die ik heb gezien. Maar nu, tien jaar later, denk ik: ‘Is dit de baan die ik voor de rest van mijn leven wil blijven doen?’”

Haar huwelijk met Brecht en haar kinderwens hebben veel veranderd. "Zeker na de geboorte van mijn zus haar kindjes in 2020. Ik dacht: ‘Eigenlijk wil ik hen wel zien opgroeien’. Ik wil er zoveel mogelijk bij zijn. Dat deed me ook reflecteren over mijn eigen kinderwens, als het me ooit gegund is. Ga ik mijn kinderen dan drie dagen per week kunnen missen? Als je een partner hebt, komt het die dagen ook allemaal op zijn schouders terecht, of je moet oma’s en opa’s gaan inzetten...”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws