Joren uit Blind Getrouwd is van straat: zo reageerde Lien op nieuws over haar ex Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joren uit Blind Getrouwd is van straat: zo reageerde Lien op nieuws over haar ex

Joren uit Blind Getrouwd is van straat: zo reageerde Lien op nieuws over haar ex

Het ‘Blind Getrouwd’-verhaal van Joren Dumont en Lien Opdebeeck draaide helaas op een sisser uit. Maar nu, bijna een jaar na datum, is er een nieuwe vrouw in Jorens leven. Maar hoe gaat zijn ex-vrouw Lien om met dit onverwachte nieuws?

“Ik heb een heel toffe madam leren kennen”, verkapte Joren onlangs per ongeluk op MENT TV. “Sinds ik dat verteld heb, krijg ik heel wat berichten”, merkt de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat nu op in TV-Familie. “Van mensen die mij feliciteren met m’n nieuwe liefde. En dat is heel erg lief. Maar ’t is voor alle duidelijkheid nog heel pril, hoor.” Sinds ‘Blind Getrouwd’ is Joren namelijk een pak voorzichtiger geworden.

Joren en zijn nieuwe vlam zitten bovendien nog volop in de ontdekkingsfase. “Een heel fijne periode trouwens”, vindt hij. “Al ben ik nooit de grootste en beste dater geweest. Die dame en ik, we kennen elkaar nog niet lang, hé. Er valt nog zoveel te ontdekken van elkaar.” Voor hetzelfde geld wordt het niets tussen de twee. “En dat is dan jammer. Maar ik hoop dat het nu wél iets wordt. Want het is mij voordien nooit gelukt om die ene persoon te vinden.”

“Het is nu zo”

Wij hopen alvast mee. Maar hoe heeft Lien nu op dit verrassende nieuws gereageerd? Joren heeft spijtig genoeg nog niets van zijn ex-vrouw gehoord. “Nee. Al sturen we zo nu en dan nog wel een berichtje naar elkaar”, klinkt het bij de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer. “Of we reageren op elkaars posts op Instagram. Maar berichtjes als: 'Hubby, wat eten we vandaag?' uiteraard niet meer”, lacht hij. “Maar kijk, ons trouwavontuur is niet geslaagd. 't Is nu zo.”

Populair

Laatste nieuws