Joren uit 'Blind Getrouwd' kan niet geloven wat medekandidaten hem nu flikken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joren uit 'Blind Getrouwd' kan niet geloven wat medekandidaten hem nu flikken

Joren uit 'Blind Getrouwd' kan niet geloven wat medekandidaten hem nu flikken

Joren Dumont uit ‘Blind Getrouwd’ heeft er geen gemakkelijke periode op zitten. Hij zag zijn huwelijk met Lien op de klippen lopen en dat viel hem enorm zwaar. Gelukkig heeft hij zijn medekandidaten en ondertussen goede vrienden nog als steunpilaren. Maar wat ze nu doen, had Joren in de verste verte niet verwacht.

Dat Joren een ambitieuze business man is, werd in ‘Blind Getrouwd’ wel duidelijk. De field sales manager woonde vorig weekend een grote horecabeurs bij in Flanders Expo in Gent. En zijn medekandidaten bezorgden hem een verrassing van jewelste door Joren onaangekondigd een bezoekje te brengen. Ook Lien was van de partij.

“'Blind verrast' op het werk door deze klasbakskes”, schrijft een verraste Joren op Instagram. “Dat heet dan gelukkig zijn!” Daarbij deelt hij een foto van de hechte vriendengroep. “Keilief”, “Zo mooi om te zien”, “Zie ze allemaal stralen” en “Hoe tof is dat dat jullie nog steeds tijd maken voor elkaar”, willen zijn volgers kwijt.

Na de moeilijke periode na het hele ‘Blind Getrouwd’-gebeuren heeft hun bezoekje Joren vast en zeker ongelooflijk veel deugd gedaan. Hij heeft helaas niet de prinses op het witte paard gevonden, maar heeft er wel vriendschappen voor het leven aan overgehouden.

Populair

Laatste nieuws