Joyce De Troch maakt prachtig nieuws bekend over haar jongste dochter Adriana Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joyce De Troch maakt prachtig nieuws bekend over haar jongste dochter Adriana

Joyce De Troch maakt prachtig nieuws bekend over haar jongste dochter Adriana

Het is feest ten huize De Troch. Dat maakt de mama zelf op haar Instagrampagina bekend, want ze zet haar jongste dochter Adriana in de bloemetjes. Met deze bijzondere post lokt Joyce heel wat reacties uit van haar volgers.

Joyce De Troch heeft samen met haar partner Gert De Herde twee kinderen. In 2009 mochten ze hun eerste dochter Alexia verwelkomen en in 2011 werd hun gezinnetje nog wat groter. Toen kwam hun twee dochter Adriana namelijk ter wereld. Afgelopen vrijdag was het een bijzondere dag voor de familie.

Zo mocht Adriana twaalf kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren deelt de mama enkele leuke beelden op Instagram en ze plaatst er ook een mooie boodschap bij. “Twaalf vandaag. Mijn lieve, wilde kind met een zigeunerziel die danst met de sterren”, begint ze. “Ze heeft een vrije en roekeloze geest en een rebels hart dat niet bedoeld is om getemd te worden”, aldus Joyce. “Houd van haar en je zult haar nooit verliezen”, voegt ze er nog aan toe.

Felicitaties

Niet alleen de mama wil haar dochter in de bloemetjes zetten. Ook de volgers van Joyce willen Adriana maar al te graag feliciteren. “Proficiat!”, “Hiep hiep hoera! Geef haar een mega verjaardagsknuffel”, “Oh dikke proficiat voor jullie knappe meid! Dikke feestkussen” en “Gelukkige verjaardag”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws