"Jullie stralen": Evi Hanssen en haar man Kurt maken prachtig nieuws bekend na zware periode Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Jullie stralen": Evi Hanssen en haar man Kurt maken prachtig nieuws bekend na zware periode

"Jullie stralen": Evi Hanssen en haar man Kurt maken prachtig nieuws bekend na zware periode

Evi Hanssen heeft het de laatste tijd niet erg gemakkelijk gehad. Een halfjaar geleden moest de presentatrice afscheid nemen van haar mama Arlette, die overleed aan de gevolgen van kanker. Gelukkig kon ze altijd op haar steun en toeverlaat Kurt rekenen, die ze vandaag eens extra in de bloemetjes zet.

Zo’n tien jaar geleden intussen zag Evi Hanssen haar huwelijk met Fred Di Bono, de vader van haar twee kinderen Mac en Scout op de klippen lopen. Maar vijf jaar later stond het liefdesgeluk weer aan haar zijde, toen de presentatrice Kurt Loyens tegen het lijf liep. De liefde was meteen groot. Zo groot dat de tortelduifjes in juni 2022 in het huwelijksbootje stapten.

Hun eerste jubileum als getrouwd koppel hebben ze dus al achter de rug. Maar nu hebben Evi en Kurt opnieuw iets te vieren. De wederhelft van de presentatrice is namelijk jarig. “Happy birthday, lieve knappe leuke Kurt”, schrijft Evi liefdevol op Instagram. “Ik zou een lange speech kunnen schrijven op deze dag, maar ik hou het kort want de essentie is eenvoudig én meteen het belangrijkste in ‘t leven : IK HOU VAN JOU”, pent ze een prachtige boodschap neer voor het feestvarken.

Rijkdom

Het koppel wordt meteen overladen met felicitaties. “Rijkdom in de liefde”, “Wat is de liefde mooi”, “Prachtig koppel”, “Gefeliciteerd samen” en “Jullie zien er zo gelukkig uit”, willen Evi's volgers herhaaldelijk kwijt in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws