"Jullie stralen": Jana uit Blind Getrouwd stelt voor het eerst nieuwe vlam voor Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Jullie stralen": Jana uit Blind Getrouwd stelt voor het eerst nieuwe vlam voor

"Jullie stralen": Jana uit Blind Getrouwd stelt voor het eerst nieuwe vlam voor

Haar ‘Blind Getrouwd’-avontuur met Christiaan Graulus eindigde helaas in mineur, maar enkele maanden geleden heeft Jana De Bosscher dan toch de liefde gevonden. En ze is duidelijk smoorverliefd. Op sociale media stelt ze haar kersverse vriend nu officieel voor.

Zo’n jaar geleden stapte Jana in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje met Christiaan. Maar dat is - zoals we allemaal weten - tot iedereens grote verbazing niets geworden. Maar een goede twee maanden geleden raakte bekend dat Jana opnieuw van straat is “Ik heb een vriend”, bevestigde de kleuterjuf in aldus Het Laatste Nieuws.

Jana vond de liefde bij de 33-jarige Nico Aper, een psychologisch consulent uit Moerbeke-Waas. "Het koppel wil hun geluk niet onder stoelen of banken steken, maar kiezen er voorlopig voor om met z'n tweeën van hun prille liefde te genieten", schreef de krant. Maar nu komt de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster er duidelijk mee naar buiten. Op Instagram pronkt de kleuterjuf voor het eerst met haar wederhelft.

Ziet er gelukkig uit

De tortelduifjes genoten afgelopen weekend van een paar zonnige dagen in Parijs om hun grote liefde te vieren. “Mooie foto’s”, “Veel geluk in de liefde”, “Prachtig koppeltje”, “Hoe mooi zijn jullie samen”, “Je ziet er gelukkig uit” en “Blij voor jou dat je iemand gevonden hebt die je gelukkig maakt”, schrijven Jana’s volgers in de reacties. “Jullie cuties”, vindt ook ‘Blind Getrouwd’-medekandidaat Brecht De Geyter, die zijn huwelijk met Dziubi Steenbergen recent nog op de klippen zag lopen. “Mooooi”, reageert die op zijn beurt.

Populair

Laatste nieuws