Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben wat te vieren: "Oh, zo schoon!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben wat te vieren: "Oh, zo schoon!"

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben wat te vieren: "Oh, zo schoon!"

Junior Planckaert en Pauline De Vos zijn ondertussen al zo'n tien maanden samen. Het verliefde koppeltje heeft nu weer iets leuks te vieren. Daar vertelt Pauline meer over op sociale media.

In ‘Junior op zoek naar de liefde’ koos de jongste zoon van Eddy Planckaert uiteindelijk voor Pauline De Vos. Bijna een jaar verder steken de twee hun relatie niet langer onder stoelen of banken. Op Instagram posten ze vaak dingen over elkaar, maar deze keer moet Pauline vooral wat kwijt over haar hondje.

Met een nieuwe post laat ze namelijk weten dat haar hondje Ralph vier jaar oud is. “Na vier jaar lijkt hij nog steeds op een puppy”, schrijft ze. Pauline deelt ook meteen enkele lieve foto’s. “Wat een mooie hond”, “Prachtig”, “Zo schattig”, “Mooi snoetje” en “Wat een cutie”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Op haar Instagramverhaal laat Pauline nóg een prachtig plaatje zien van haar hondje in de auto. Ralph zit op Pauline's schoot en hij is door het raam naar buiten aan het kijken. De twee zijn namelijk aan het wachten op Junior. “Hij vroeg zich af waar zijn papa was”, schrijft ze bij het schattige kiekje.

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben wat te vieren: "Oh, zo schoon!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws