Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben zeer groot nieuws te melden: "Dikke proficiat allebei!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben zeer groot nieuws te melden: "Dikke proficiat allebei!"

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben zeer groot nieuws te melden: "Dikke proficiat allebei!"

Junior Planckaert vormt inmiddels al een poosje een koppel met Pauline De Vos. Nu hebben de twee tortelduifjes ook bijzonder heuglijk nieuws te melden op hun sociale media.

Junior Planckaert leerde Pauline De Vos in 2022 kennen via het VRT 1-programma 'Junior op zoek naar de liefde'. En in tegenstelling tot wat kwatongen beweerden, zijn de twee nog steeds heel gelukkig samen. Nu hebben ze ook een belangrijke mijlpaal te vieren.

Op 6 februari waren Junior en Pauline namelijk exact 2 jaar samen. Dat laten ze weten via Instagram. "730 dagen. 2 jaar liefde", schrijft Junior bij een prachtige foto van hun tweetjes. Ook Pauline deelde een hele resem kiekjes van hen beiden op haar Instagrampagina. "Twee jaar wij", staat er in het onderschrift te lezen.

Prachtig koppel

De twee worden dan ook overladen met felicitaties. "Dikke proficiat allebei!", "Gefeliciteerd. Jullie zijn een mooi koppel!" en "Prachtig koppel, nog veel geluk samen!", lezen we onder meer tussen de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws