Junior Planckaert heeft heel slecht nieuws te melden: "Ik maak me zorgen, ik wacht nu op een scan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert heeft heel slecht nieuws te melden: "Ik maak me zorgen, ik wacht nu op een scan"

Junior Planckaert heeft heel slecht nieuws te melden: "Ik maak me zorgen, ik wacht nu op een scan"

Hoe staat het nog met de rallycarrière van Junior Planckaert? Niet zo goed, zo blijkt. Hij heeft last van lichamelijke klachten na zijn crash in november.

Planckaert stelde de start van het nieuwe rallyseizoen eind februari dan ook noodgedwongen uit. Junior heeft last van duizeligheid.

“Als je duizelig bent en je je moeilijk kunt concentreren, is het niet verstandig om achter het stuur te kruipen”, legt hij uit in HLN. “Natuurlijk maak ik me zorgen. Ik heb al een aantal onderzoeken achter de rug, maar tot nu toe vinden ze geen probleem."

"Ik wacht nu op een scan van mijn ruggenwervel. Die is sinds mijn tweede crash in Kortrijk niet meer onderzocht. Ik wil er zeker van zijn dat er geen wervel is verschoven", klinkt het.

Mentaal weegt dit allemaal zwaar voor Junior. "Mijn collega-piloten zoals Tom Boonen aan de start zien verschijnen bij het nieuwe rallyseizoen, was moeilijk. Ik heb een goed contact met Tom, we zijn ongeveer op hetzelfde moment gestart met rallyrijden. We horen elkaar niet zoveel maar als we samen op een wedstrijd zijn, zoeken we elkaar op. Ik had gehoopt samen aan de start te staan…”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws