'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens dan toch opgevist: "Zo leuk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens dan toch opgevist: "Zo leuk"

'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens dan toch opgevist: "Zo leuk"

Amy Courtens ken je wellicht nog van haar deelname aan ‘K2 zoekt K3’. Ze werd tweede in de grote wedstrijd en moest toekijken hoe Julia uiteindelijk haar grote droom mocht waarmaken. Nu Hanne tijdelijk out is, had de finaliste alsnog op een plekje in K3 gehoopt.

Tot eind december staan er nog K3-show gepland in Nederland. Maar aangezien Hanne net bevallen is, neemt Diede, die vierde werd in ‘K2 zoekt K3’ haar plekje in. Niet Amy dus, die als tweede misschien een logischere keuze was. Zij werd niet gecontacteerd en uitte al meermaals haar ongenoegen op sociale media.

Voor de Vlaamse shows zoekt Studio 100 opnieuw een vervanger voor Hanne. Of ze Amy daarvoor wél gebeld hebben, betwijfelen we. Het is dan misschien geen K3 geworden voor haar, ze werd gelukkig wel ergens anders opgevist. Amy mocht namelijk een liedje opnemen voor de Netflix-animatiereeks ‘Rainbow High’.

“Het was zo leuk om met de prachtige Sterre deze cover op te nemen”, laat de ‘K2 zoekt K3’-finaliste apetrots weten op Instagram. Een leuke uitdaging. Amy’s fans zijn in ieder geval laaiend enthousiast. “Super, wanneer is het nummer te beluisteren?”, “Een vervroegd kerstcadeau”, “Zo mooi” en “Je bent echt een topper”, laten ze weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws