K3'tjes opnieuw bedolven onder kritiek: Julia Boschman vuurt terug Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tjes opnieuw bedolven onder kritiek: Julia Boschman vuurt terug

K3'tjes opnieuw bedolven onder kritiek: Julia Boschman vuurt terug

Op 27 november 2021 nam Julia Boschman de fakkel over van Klaasje Meijer. De blondine mag zich binnenkort dus al één jaar een K3’tje noemen. En dat was meteen een bewogen jaar, zeker met de zwangerschap van Hanne Verbruggen.

Door de geboorte van haar eerste kindje vorige week is Hanne een tijdje out en valt Diede van den Heuvel voor haar in tijdens de resterende K3-shows in Nederland. Zij werd vierde werd in ‘K2 zoekt K3’ en mag nu alsnog eventjes haar droom waarmaken.

De reacties daarop zijn erg verdeeld. Veel fans vinden dat Diede haar K3-rol uitstekend vervult. Bij anderen stuit de keuze om iemand op Hannes plekje te zetten nog steeds serieus tegen de borst. Hen is vooral opgevallen hoe vervangbaar een K3’tje nu wel niet lijkt. Met één simpel telefoontje werd Hanne namelijk opzij gezet.

"Daar ben ik het niet mee eens", bijt Julia van zich af in Dag Allemaal. Ze benadrukt vooral het feit dat ook Diede voor haar plekje heeft moeten strijden. "Diede heeft meegedaan aan dezelfde wedstrijd als ik en zij zat niet voor niks in de finale. Dus zo gemakkelijk zijn we niet te vervangen, hoor”, aldus het blonde K3’tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws