Karen Damen gaat nieuwe uitdaging aan: "Heel anders dan mijn rol in ‘Familie'" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen gaat nieuwe uitdaging aan: "Heel anders dan mijn rol in ‘Familie'"

Karen Damen gaat nieuwe uitdaging aan: "Heel anders dan mijn rol in ‘Familie'"

Sinds 2020 vertolkt Karen Damen de rol van Vanessa in 'Familie', maar binnenkort zal ze het over een andere boeg gooien. Zo zal ze ook schitteren in een gloednieuwe reeks en daar vertelt ze nu zelf wat meer over in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws.

De VTM-telenovelle 'Lisa' loopt bijna op z'n einde, maar de zender heeft al een opvolger klaar. Volgend jaar zullen we namelijk kunnen kijken naar een nieuwe muzikale reeks dat het verhaal vertelt over een meisje dat een geweldig zangtalent heeft. Niemand minder dan Camille Dhont vertolkt de hoofdrol, maar ook Karen Damen zal schitteren in deze nieuwe telenovelle.

"Ik ga Maud spelen, de mama van een klasgenote van Camille", verklapt ze aan Het Laatste Nieuws. De mama bemoeit zich volgens Karen enorm met het leven van haar dochter. "Ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken", klinkt het. Toch is het niet een heel grote rol. "Maar wel een leuke en iets compleet anders dan wat ik in 'Familie' doe", aldus het ex-K3'tje.

Onherkenbaar

Karen hoopt alvast dat ze een pruik krijgt. "Zodat ik er lekker onherkenbaar uitzie", zegt ze. "Dat is ook wel aangewezen, denk ik. De twee reeksen komen kort na elkaar op tv, en anders wordt het misschien wat verwarrend", voegt ze er nog aan toe. De actrice heeft er ook al heel veel zin in. "We hebben al een lezing gehad en het was keiplezant. Ik kijk er absoluut naar uit om weer met Camille op de set te staan, en met de andere acteurs", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws