Karen Damen heeft geweldig nieuws te melden na haar scheiding: "Ik ben heel gelukkig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen heeft geweldig nieuws te melden na haar scheiding: "Ik ben heel gelukkig"

Karen Damen heeft geweldig nieuws te melden na haar scheiding: "Ik ben heel gelukkig"

Karen Damen (49) maakte twee maanden geleden bekend dat zij en haar man Antony Van der Wee na 17 jaar een punt hadden gezet achter hun huwelijk. Toch lijkt de presentatrice meer te stralen dan ooit tevoren. Hoe komt dat? Dat vertelt ze in HLN Showbits.

"Ik ben heel gelukkig. Raar hè?", vertelt Karen Damen bij HLN Showbits. "Pas op, ik ben er nog lang niet. Maar hoe dat mensen denken dat ik mij nu voel, zo heb ik mij lang geleden gevoeld, toen mensen het niet wisten", aldus de actrice.

"Meestal ligt zoiets voor jezelf al heel lang achter de rug vooraleer je het naar buiten brengt. Maar voor de mensen is dat heel nieuw. Dus als die mijn nu zien lachen, dan denken ze dat ik het niet erg vind. Tuurlijk wel, maar ik ben er al voorbij", legt Karen uit.

Masker

"En ja, ik ben dus gelukkig", gaat ze verder. "Veel mensen denken ook dat dat maar schijn is, dat ik mij op mijn werk stort en dat ik naar de buitenwereld een masker opzet, maar dat is absoluut niet zo. Want ik ben dat niet altijd geweest. Ik ben door een heel moeilijke periode gegaan, maar dat heeft niemand gemerkt. Gelukkig", besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws