Karen Damen spreekt klare taal tegen K3-opvolgster Hanne Verbruggen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen spreekt klare taal tegen K3-opvolgster Hanne Verbruggen

Karen Damen spreekt klare taal tegen K3-opvolgster Hanne Verbruggen

K3 moet het voorlopig nog even zonder Hanne Verbruggen stellen. Zij moet over een goede maand bevallen van haar eerste kindje en is nu op platte rust.

In juni kondigde Hanne het fantastische nieuws aan dat ze haar eerste kindje verwachtte. Studio 100 moest meteen op zoek naar de perfecte vervangster voor het roodharige K3’tje. Tot december staan er namelijk nog K3-shows ingepland. Daarin neemt Diede Hannes plekje in naast Marthe en Julia.

Dat is meteen ook de eerste keer dat een K3’tje vervangen wordt, maar niet de eerste keer dat er eentje in verwachting is. Kristel Verbeke en Karen Damen deden het Hanne al voor. Zij weten dus als geen ander hoe ze hun drukke K3-agenda op hun gezinnetje moeten afstemmen.

Hoewel Karen ondertussen al zeven jaar geen K3’tje meer is, wil ze Hanne toch nog een wijze raad meegeven. "Geniet vooral van je kindje, want ze worden snel groot", wil het ex-K3’tje kwijt in Story. De combinatie met K3 is natuurlijk niet vanzelfsprekend. “Neem die kleine maar zoveel mogelijk mee. Iedereen zal er met veel plezier voor zorgen”, aldus Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws