Karen Damen voor het eerst openhartig over haar scheiding met Anthony: "Dat hebben we nog gedaan voor de beslissing" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen voor het eerst openhartig over haar scheiding met Anthony: "Dat hebben we nog gedaan voor de beslissing"

Karen Damen voor het eerst openhartig over haar scheiding met Anthony: "Dat hebben we nog gedaan voor de beslissing"

Karen Damen praat in een gesprek met De Morgen openlijk over haar scheiding met Anthony Van der Wee. Voor de buitenwereld kwam dat als een verrassing.

“Aan mijn scheiding is heel wat voorafgegaan", benadrukt Karen. "Op het moment dat ik dat naar buiten bracht, lag het voor mij al lang achter de rug. Tijdens de maanden voor de scheiding − waarin ik het op momenten vaak heel moeilijk had − waren mensen daar juist niet van op de hoogte."

"Iemand zei me ooit: als de liefde op is, is het tijd om van tafel te gaan. Antony en ik hebben echt ons best gedaan, des te meer omdat we samen Sky hebben. We zijn niet over één nacht ijs gegaan", zegt Karen.

“Tijdens die moeilijke periode heb ik me op mijn werk gestort. Pas sinds kort zie ik ook de voordelen van een scheiding. Ik kan ’s avonds laat nog een glas wijn inschenken als ik daar zin in heb, want ik moet geen rekening meer houden met iemand anders. Vroeger zou ik dat niet gedaan hebben en zou ik mee zijn gaan slapen", stelt Karen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws