Karen Damen ziet er plots onherkenbaar uit: "Ben er zelfs van geschrokken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen ziet er plots onherkenbaar uit: "Ben er zelfs van geschrokken"

Karen Damen ziet er plots onherkenbaar uit: "Ben er zelfs van geschrokken"

Karen Damen was deze week te gast bij Gert Verhulst in ‘De Tafel van Vier’. Daarin kwam ze vertellen over haar onewomanshow ‘De eerste keer’. Maar de aandacht van de kijkers ging vooral naar het uiterlijk van de zangeres.

Karen Damen ligt serieus onder vuur op sociale media na haar passage in ‘De Tafel van Vier’. Niet omwille van haar theatertour of haar getuigenissen over het moederschap, maar wel door haar uiterlijk. Heel wat kijkers vermoeden namelijk dat het voormalige K3’tje serieus aan haar gezicht liet werken. Tot grote spijt van de fans.

“Ze is gewoonweg onherkenbaar!”, “Ik schrok er ook van”, “Wat heeft ze met haar gezicht en lippen laten doen?!”, “Natural was ze veel knapper”, “Botox maakt je niet mooier”, “Oei, ik herken haar echt niet meer”, en “Botox, botox en nog eens botox”, klinken de harde commentaren op Facebook.

Dat ze niet bang is van een beetje botox, gaf Karen enkele jaren geleden al toe in haar VIJF-programma ‘Perfect’. Bovendien onthulde de 48-jarige zangers tien jaar geleden al in Humo dat ze haar lippen liet opspuiten om ze voller te maken.

Karen Damen in 'De Tafel van Vier', Bron: Play4

Karen Damen ziet er plots onherkenbaar uit: "Ben er zelfs van geschrokken"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws