Karen Damens moederhart is "in duizend stukken gebroken": "Het zal uw kind maar overkomen"

221216KARENDAMENSBS
Karen Damen is trotse mama van haar zoon Sky (13). Maar ook bezorgde mama, als ze ziet welke beelden de laatste tijd allemaal de ronde doen. Op Instagram doet de voormalige K3-zangeres een opvallende oproep aan haar volgers.
Je hebt het misschien al zien passeren, maar er circuleren sinds donderdag enkele verontrustende beelden op sociale media, waarin enkele jongeren in Zelzate een weerloze tiener vernederen en toetakelen. Die schokkende filmpjes bereikten ook Karen Damen.
“En ik moet zeggen: ik ben daarvan in shock. Ik ben daar fysiek onwel van”, geeft de ‘Familie’-actrice toe in een video op haar Instagramverhaal, waarin ze haar afschuw uitspreekt over het zinloze geweld in Zelzate. “Mijn hart is in duizend stukken gebroken. Ik word er echt misselijk van. Ik kan niet geloven dat jongeren elkaar zo kunnen vernederen, zo kunnen traumatiseren.”

Belangrijke oproep

“Ik weet dat dit filmpje niets oplost, maar ik kon niet anders dan delen hoeveel pijn mij dat doet. Het zal uw kind maar zijn”, bedenkt Karen zich. Daarom spoort ze haar volgers ook aan om komaf te maken met zinloos geweld. “Misschien is dit wel een oproep aan iedereen. Zorg er mee voor dat dit niet meer gebeurt. Dit moet echt stoppen. Wees alstublieft lief voor elkaar”, smeekt het ex-K3’tje.
Bron: Instagram Stories (@karendamen)
Bron: Instagram Stories (@karendamen)