Karl Vannieuwkerke gebroken van verdriet: "Vannacht overleden"

240326karlvannieuwkerkephotonews
Sportpresentator Karl Vannieuwkerke (53) is in diepe rouw. Afgelopen weekend deed er zich namelijk een drama voor bij voetbalclub KSV Diksmuide, waar Karl vicevoorzitter is.
"De relativiteit van een titel was nooit zo groot. De euforie van de kampioenenviering heeft binnen onze mooie club KSV Diksmuide plaatsgemaakt voor groot verdriet en ingetogenheid", schrijft Karl Vannieuwkerke op Instagram.
"Vanmorgen bereikte ons het dramatische nieuws dat de papa van ons clubicoon en voormalige kapitein Kenneth Cardon - die gisteren samen met José De Cauwer en zijn zoontje Moussa nog de aftrap gaf van de match tegen Ardooie - vannacht is overleden op weg naar huis van de kampioenenviering." De man sukkelde zaterdagnacht in de gracht en werd pas uren later teruggevonden door zijn zoon Kenneth. Helaas kwam alle hulp te laat.

Immens verdriet

"Immens verdriet heeft zich meester gemaakt van iedereen die bij KSV Diksmuide is betrokken. Pascal Cardon was een lieve warme, vent. Een echte teddybeer die voor iedereen een knuffel en een lief woord over had. Blauw-zwart en blauw-geel in hart en nieren. Een fiere papa, een trotse schoonpapa en een liefhebbende opa. We missen Pascal nu al. Het leven op De Pluimen staat stil. We zijn in gedachten bij Kenneth, Sana, Moussa en de rest van de familie. Veel sterkte, kapitein voor altijd. RIP Pascal."