Kat Kerkhofs doet harten smelten met plaatjes van zoontje: "Helemaal de papa!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs doet harten smelten met plaatjes van zoontje: "Helemaal de papa!"

Kat Kerkhofs doet harten smelten met plaatjes van zoontje: "Helemaal de papa!"

Kat Kerkhofs en haar man Dries Mertens hebben voor het eerst de feestdagen doorgebracht met hun drietjes. De fiere mama deelt nu enkele prachtige kiekjes van Ciro Romeo.

In 2015 stapten Kat Kerkhofs en Dries Mertens in het huwelijksbootje. Vorig jaar mochten ze eindelijk hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Ciro Romeo. De ouders delen geregeld schattige foto’s van de kleine spruit en dat doet Kat nu, zo’n 9 maanden na zijn geboorte, opnieuw.

Op haar Instagrampagina deelt ze nu enkele prachtige kiekjes van de kleine Ciro Romeo. “Wij hebben dit gemaakt”, schrijft Kat trots. Eerst krijgen we een plaatje van hun drietjes te zien met op de achtergrond de skyline van Istanbul en vervolgens zit hij op de schoot bij mama en papa. “Mini Dries” en “Hij lijkt op de papa”, zeggen haar volgers meermaals.

Daarnaast laten ze ook nog weten dat Ciro Romeo er heel lief uitziet. “Wat een hartenbreker”, “Hoe schattig”, “Om op te eten”, “Wat een mooi ventje”, “Schattige baby”, “Wat een knapperd”, “Zo’n mooi ventje”, “Zo cute” en “OMG”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws