Kat Kerkhofs onthult eerste woorden van zoontje Ciro: "Dat is gewoon gênant" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs onthult eerste woorden van zoontje Ciro: "Dat is gewoon gênant"

Kat Kerkhofs onthult eerste woorden van zoontje Ciro: "Dat is gewoon gênant"

2022 was een prachtig jaar voor Kat Kerkhofs en Dries Mertens. Eind maart mochten de tortelduifjes hun eerste zoontje, Ciro Romeo, verwelkomen. Bijna een jaar later zijn de eerste woordjes van hun kleine spruit gevallen. Maar het is verre van wat ze ervan hadden verwachten.

Kat Kerkhofs was woensdagavond te gast in ‘De dag van vandaag’, de quiz van Bart Cannaerts en Fien Germijns op Eén. Daarin vertelde de presentatrice apetrots dat de kleine Ciro Romeo eindelijk zijn eerste woordje heeft uitgesproken. “Vanmorgen heb ik beseft dat mijn zoontje zijn eerste woordje heeft gezegd”, klonk het. “Hij was dat al een paar dagen aan het doen, maar ik had niet door dat het intentioneel was, want baby’s brabbelen nogal veel.”

“Maar zijn eerste woordje was dus ‘nee’”, onthult Kat. “Ik zou denken ‘mama’”, zegt Bart stomverbaasd. “Ja, dat is het gênante”, gaat Kat verder “De baby’s van al mijn vriendinnen zeggen ‘mama’ en bij mij is het eerste woord ‘nee’. Als ik iets wil doen, hem groentjes wil geven of hem wil omkleden, is het ‘nee nee nee’.”

Waarop Kat zich plots een bedenking maakt. “Baby’s zijn toch een spiegel van jezelf? Dat wil zeggen dat wij heel veel ‘nee’ zeggen”, beseft ze. “Ken je ‘gentle parenting’, dat je geen ‘nee’ mag zeggen? Daar zijn wij dus duidelijk niet goed in”, besluit ze al lachend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws