Kat Kerkhofs veroorzaakt heisa in Qatar: "Ik hoop dat je gearresteerd wordt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs veroorzaakt heisa in Qatar: "Ik hoop dat je gearresteerd wordt"

Kat Kerkhofs veroorzaakt heisa in Qatar: "Ik hoop dat je gearresteerd wordt"

Net zoals de Rode Duivels zijn ook Kat Kerkhofs en Ciro Romeo afgezakt naar Qatar. Daar supporteren de twee voor Dries Mertens, maar Kat zorgt ook voor heel wat commotie.

Momenteel vindt het WK voetbal plaats in Qatar en ook ons elftal is daar aanwezig. Gisteren speelden de Rode Duivels nog tegen Marokko en in de tribune konden ook heel wat bekende gezichten gespot worden. Zo waren ook Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo aan het supporteren voor Dries Mertens.

Op Instagram deelt Kat daar enkele schattige beelden van. Wat ook meteen opvalt, is dat Ciro Romeo ‘ONE LOVE’ op zijn shirtje heeft staan. Er is al heel wat te doen geweest rond die boodschap en nu krijgt ook Kat daar heel wat reacties op. “Ciro Romeo maakt nu al de wereld zoveel mooier”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Toch is niet iedereen even positief. “Walgelijk dat je je kind in dit politieke spelletje zet. Raar wijf dat je bent", “Je bent hier in een Arabisch-islamitisch land dat homoseksualiteit en het promoten van homoseksualiteit verbiedt. Je moet de overtuigingen van dit land respecteren” en “Respecteer het land, hun religie en hun cultuur. Ik hoop dat je gearresteerd wordt”, reageren zij dan weer.

Populair

Laatste nieuws