Kate Ryan heeft niet mis te verstane boodschap voor Gustaph vóór Songfestival Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kate Ryan heeft niet mis te verstane boodschap voor Gustaph vóór Songfestival

Kate Ryan heeft niet mis te verstane boodschap voor Gustaph vóór Songfestival

Aftellen geblazen, want over een week is het zover! Op dinsdag 9 mei gaat het Eurovisiesongfestival in Liverpool van start. Op donderdag 11 mei verdedigt Gustaph onze eer in de tweede halve finale. Maar niet voordat Kate Ryan een hartig woordje met de zanger heeft gesproken.

Je kan er niet aan ontsnappen: ‘Because of you’ is momenteel werkelijk overal te horen. Ook Gustaph zelf kan natuurlijk niet aan zijn oorwurm ontsnappen. “Er zijn dagen waarop ik ermee wakker word en ermee ga slapen, inderdaad”, lacht de zanger in HLN Showbits. “Maar tot nu toe ben ik het nog altijd niet beu en dat is ook een goed teken.”

En dat is maar goed ook, want binnenkort treedt hij met zijn grote hit op in Liverpool. Eerst in de tweede halve finale op donderdag 11 mei. Daarna - met een beetje geluk - in de grote finale op zaterdag 13 mei. Gelukkig is Gustaph niet aan zijn proefstuk toe. De zanger ging al twee keer mee achter de schermen, nu is het eindelijk zijn time to shine. Bovendien staat hij er niet alleen voor.

Tip van Kate Ryan

Gustaph kent namelijk heel wat mensen in het milieu die hem nuttige tips kunnen geven. Eén van die mensen is Kate Ryan, die we in 2006 voor België naar het Songfestival stuurden. “Ik ken haar heel goed. En zij had het gevoel dat ze destijds te veel uit handen heeft gegeven wat haar act betreft”, weet hij te vertellen. “Daarom ze zei me: ‘Blijf altijd dicht bij wat je wilde doen en blijf trouw aan wat je buikgevoel je vertelt over de act’.

En dat advies van zijn goede vriendin heeft hij ook ter harte genomen. “Het is belangrijk om een balans te vinden tussen wat trouw is aan de act en de song en wat kan een goede verbetering zijn van de act”, aldus Gustaph. Wij zijn alvast benieuwd hoe zijn performance eruit zal zien!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws