Katja Retsin en haar man Jan Schepens maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin en haar man Jan Schepens maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Katja Retsin en haar man Jan Schepens maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Katja Retsin en Jan Schepens vormen al meer dan drie decennia lang een koppel en ze kregen samen ook drie kinderen. Op haar Instagrampagina heeft de mama nu prachtig nieuws te melden over haar zoon Matisse.

Na een huwelijk van meer dan twintig jaar zijn Katja Retsin en Jan Schepens nog steeds heel gelukkig met elkaar. Het showbizzkoppel heeft daarnaast ook drie kinderen: Manou, Milla en Matisse. Afgelopen dinsdag was het een bijzondere dag voor het gezinnetje, want ze hadden iets groots te vieren.

Hun zoon Matisse mocht namelijk tien kaarsjes uitblazen. Om deze mijlpaal te vieren, deelt de mama nu een prachtige boodschap op Instagram. “Al tien jaar het liefste, grappigste, meest sociale en empathische manneke dat een mama zich kan wensen”, schrijft Katja onder enkele foto’s van haar zoon.

“Dank u wel Matisseke om ons gezin compleet te maken”, sluit ze af. Ook de volgers van Katja willen haar zoon een dikke proficiat toewensen. “Hieperdepiep voor Matisse”, “Een heel gelukkige verjaardag”, “Ah gefeliciteerd” en “Hiep hiep hoera, geef Matisse maar een dikke knuffel van mij”, klinkt het meermaals in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws