Katja Retsin heeft heuglijk nieuws: "Dat ik dit op mijn 50e nog mag zeggen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin heeft heuglijk nieuws: "Dat ik dit op mijn 50e nog mag zeggen!"

Katja Retsin heeft heuglijk nieuws: "Dat ik dit op mijn 50e nog mag zeggen!"

Katja Retsin staat binnenkort samen met onder anderen Sandrine André en Ann Van den Broeck op de planken met de nieuwe theaterversie van ‘Calendar Girls’. Daarmee blaast ze haar acteercarrière nieuw leven in, nadat ze zelfs een acteeropleiding heeft gevolgd bij onze noorderburen. Daar heeft ze nu fantastisch nieuws over.

Onder het mom van ‘je bent nooit te oud om te leren’ ging Katja Retsin een tijdje geleden terug naar school. De ex-omroepster volgde acteerlessen in Rotterdam. “Al twee maanden officieel weer student, en dan nog op de toneelschool”, schreef ze toen op Instagram. “Of ik nu het zot in mijn kop gekregen heb, of het eerder lijkt op een midlifecrisis - ik heb vooral mijn hart én een oude liefde gevolgd.”

Daar heeft de presentatrice en actrice nu heuglijk nieuws over te melden. “Officieel afgestudeerd”, laat Katja trots weten op Instagram. “Nooit gedacht dat ik op mijn vijftigste nog een diploma zou gaan afhalen, maar yes baby! Best trots op mezelf. Dat ik het aangedurfd heb, dat ik het volgehouden heb en dat ik nu ook weet dat ik altijd voor mijn passie zal blijven gaan”, pent ze neer. “En nu: spelen, spelen, spelen!”

Enthousiast is Katja zeker, net zoals haar volgers. “Yes!”, “Proficiat!”, “Go, go, go”, “Je doorzettingsvermogen wordt beloond”, “Het leven is een avontuur voor mensen met moed”, “Powergirl”, “Goed bezig” en “Gefeliciteerd, laat dat acteerwerk maar komen”, luidt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws