Katja Retsin spartelt door moeilijke periode: "Was hierdoor in een serieuze dip beland" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin spartelt door moeilijke periode: "Was hierdoor in een serieuze dip beland"

Katja Retsin spartelt door moeilijke periode: "Was hierdoor in een serieuze dip beland"

Katja Retsin krijgt meer opdrachten dan ooit. Zo staat de veelgevraagde actrice staat ze de hele zomer lang ook in voor de presentatie van ‘Vlaanderen Muziekland’ op Pickx. Haar geluk kan niet op, zeker na de zware periode die ze onlangs heeft gekend.

Nog niet zo lang geleden zat Katja Retsin weer met haar neus in de boeken. Ze begon een acteeropleiding in Nederland. “Heerlijk, hé. Ik heb er dus een diploma bij”, glundert de actrice in Primo. “Ik mocht al geregeld meespelen in komedies van het Farcetheater, maar ik zat toch met wat twijfels. Ik bedoel ook: wat als ze mij eens zouden vragen voor een tragische rol? Ik wou daarvoor les volgen”, legt ze haar keuze uit.

Maar op latere leeftijd - Katja is er 51 - weer gaan studeren, vond ze toch niet zo evident. “Ik ben mezelf enkele keren tegengekomen, dat is wel zo”, geeft de actrice toe. “In het begin was ik superenthousiast. Maar naderhand werd duidelijk dat het in combinatie met een gezin en mijn werk bij De Buren en Pickx + niet makkelijk was.”

Doorzetter

De laatste twee maanden moest Katja namelijk heel wat teksten instuderen en had ze haar handen vol met haar eindvoorstelling. “Dus dat was best zwaar”, bekent ze. “Ik heb toen even een dip gehad, maar ik ben een doorzetter. Ik heb volgehouden én heb dus mijn diploma behaald”, zegt de ‘Vlaanderen Muziekland’-presentatrice vol trots.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws