Katja Retsin zegt zomerkapsel vaarwel en kiest voor compleet andere look: "Vers kleurtje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin zegt zomerkapsel vaarwel en kiest voor compleet andere look: "Vers kleurtje"

Katja Retsin zegt zomerkapsel vaarwel en kiest voor compleet andere look: "Vers kleurtje"

Nu het einde van de zomer voor de deur staat, besloot Katja Retsin haar wilde vakantieharen een stevige opknapbeurt te geven. De actrice en presentatrice kan er weer volledig tegenaan!

Katja Retsin is net terug van een deugddoende vakantie met haar man Jan Schepens. De actrice heeft binnenkort weer heel wat leuke plannen in de schuif liggen. Daarom moest ze er natuurlijk piekfijn in orde uitzien.

Meteen na haar reis besloot de presentatrice een bezoekje te brengen aan haar kapper. “Hoog tijd om afscheid te nemen van dit pluizige vakantiehaar”, schrijft Katja op haar Instagramverhaal bij een selfie voor ze haar make-over onderging. Meteen daarna laat ze vol trots het resultaat zien. “Stap 1: vers kleurtje”, onthult ze.

Magie

Niet alleen zijn haar haren weer een tikketje donkerder, ze zijn ook wat langer geworden. “Stap 2: magie”, knipoogt de actrice bij de volgende foto. Het geheim achter haar langere lokken: “extra clip-on haar”. Katja is zichtbaar tevreden met het resultaat. “Dikke merci, team Christine”, klinkt het dankbaar. Oordeel hieronder vooral zelf:

Populair

Laatste nieuws