Kato Callebaut doet harten smelten met bolle babybuik: "Dan moet ze ongeveer bevallen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kato Callebaut doet harten smelten met bolle babybuik: "Dan moet ze ongeveer bevallen"

Kato Callebaut doet harten smelten met bolle babybuik: "Dan moet ze ongeveer bevallen"

Kato Callebaut straalt! De The Starlings-zangeres is namelijk in blijde verwachting van haar eerste kindje, samen met haar man Tom Dice. Wanneer hun kleine spruit geboren zal worden, houden ze liever voor zich. Maar we vermoeden dat hun mini-starling niet al te lang meer op zich zal laten wachten.

Wanneer hun kindje geboren zal worden, lossen The Starlings niet. “Wij delen de exacte datum niet omdat je nooit kan voorspellen of een mini vroeger of later komt. En alle buikjes zien er zo anders uit”, legde Kato uit op Instagram. Maar onlangs kondigde het duo nog hun nieuwe theatertour ‘Dream in full color’ aan. “Sommige met baby in de buik, andere met baby in de backstage”, klonk het toen op Instagram.

Opvallend was inderdaad dat de tour op 12 oktober al ophoudt en Tom en Kato de draad pas in februari weer oppakken. Dat doet hun fans alleen maar vermoeden dat de baby niet lang meer op zich laat wachten. Dit lijkt bovendien opvallend veel op het patroon van Hanne Verbruggen. Het K3’tje beviel op 14 november 2022 van haar zoontje Julien en stond in februari alweer op de planken.

Zo logisch en puur

Of de baby nu voor oktober of november is, de mama in spe geniet in de tussentijd nog even met volle teugen van haar “baby bump”. “Zingen, dansen en de baby voelen terwijl we onze passie mogen doen. Alles voelt zo logisch & puur”, denkt Kato erover. Daarbij deelt ze enkele prachtige foto’s van haar zwangere buik. “Stunning”, “Wat een mooie buik”, “You look gorgeous”, “Je straalt” en “Zo mooi zwanger”, reageren haar volgers meteen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws