Kato van The Starlings deelt hartverscheurend bericht: "Doet enorm veel pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kato van The Starlings deelt hartverscheurend bericht: "Doet enorm veel pijn"

Kato van The Starlings deelt hartverscheurend bericht: "Doet enorm veel pijn"

The Starlings hebben een succesvol jaar achter de rug en staan in 2023 ook weer heel wat spannende dingen te wachten. Misschien zelfs een deelname aan het Eurovisiesongfestival. Maar eerst blikt Kato Callebaut even terug op 2022, op de mooie maar ook vreselijke momenten.

“De dingen die ik heb geleerd in 2022”, begint Kato haar lijstje op Instagram. “Ik ben een betere songwriter geworden en leerde liedjes schrijven voor andere artiesten, ik heb de beste vrienden, ik heb de allerschattigste hond, ik heb graag gezien en ik heb veel plezier gehad op het podium”, schrijft de zangeres trots.

Maar helaas moesten zij en haar man Tom Dice ook enkele moeilijke momenten doorstaan. Zo moesten ze eind vorig jaar een miskraam verwerken, een verdriet dat vooral Kato moeilijk een plaats kan geven. “Mensen praten niet genoeg over hoe het is om je kindje te verliezen. Het doet pijn, het is verschrikkelijk en het doet ertoe”, wil ze kwijt in haar jaaroverzichtje.

Bovendien getuigt Kato ook eerlijk over de angstgevoelens waarmee ze het afgelopen jaar wel vaker mee te kampen kreeg. En die ze stilaan leert te overwinnen. “Adem, laat het toe en geeft het een plaats.” Met deze les gaat ze 2023 in.

Populair

Laatste nieuws