Keert Bart De Pauw na 6 jaar terug op tv? Plots zeer groot nieuws uitgelekt over tv-maker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Keert Bart De Pauw na 6 jaar terug op tv? Plots zeer groot nieuws uitgelekt over tv-maker

Keert Bart De Pauw na 6 jaar terug op tv? Plots zeer groot nieuws uitgelekt over tv-maker

Het proces-De Pauw ligt intussen al ruim twee jaar achter ons. Toch blijft het aantal fans groeien die de tv-maker opnieuw op tv willen zien. Zo tellen de online steungroepen inmiddels al zo'n 30.000 leden. Zij vragen een tweede kans voor de tv-maker, maar komt die er ook?

De fans die Bart De Pauw opnieuw op het scherm willen zien, blijven toenemen. Zo werden er al drie grote steungroepen opgericht op Facebook. Zij vinden dat de tv-maker te hard gestraft is voor wat hij gedaan heeft en hopen op een terugkeer. Bezieler Rik Ottevaere doet nu ook zijn verhaal in Dag Allemaal.

Begin vorig jaar belandde Bart De Pauw nog in het ziekenhuis na een wanhoopspoging. "Dat toont toch dat die man buiten elke proportie is gestraft? Ik kan er verder weinig details over kwijt, maar ik weet dat Bart nog altijd afziet. En dat z’n gezin uiteraard zwaar getroffen is. Veel vragen we toch niet? Laat hem na zes jaar in de luwte gewoon opnieuw het volk vermaken", aldus Rik.

Eddy Demarez

Volgens hem zou Bart ook zelf graag zijn comeback op tv. "Geloof mij, dat wil hij zeker. 't Is de rode draad door zijn leven, Bart wil graag gezien worden door zoveel mogelijk mensen. Dat is niet veranderd", zegt de West-Vlaming. Maar is er ook echt een kans dat we tv-maker nog op tv zullen zien?

"Ik weet het niet", geeft Rik toe. "Hij zou eens uitgenodigd moeten worden aan Gert Verhulst z’n tafel bijvoorbeeld. Of in 'Het Huis' van Eric Goens? Dat verdient hij toch? Vergeet ook niet dat Bart niemand fysiek heeft aangevallen. Hij heeft misplaatste berichten gestuurd en ging aan de deur staan van iemand met wie hij een meningsverschil had. Kunnen we dat eindelijk eens tot z’n ware proporties herleiden? Eddy Demarez kreeg toch ook een tweede kans na z’n kwetsende woorden over de nationale basketdames?", klinkt het.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws