Keert Kurt Van Eeghem terug naar het televisiescherm? Hij heeft er nieuws over Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Keert Kurt Van Eeghem terug naar het televisiescherm? Hij heeft er nieuws over

Keert Kurt Van Eeghem terug naar het televisiescherm? Hij heeft er nieuws over

Kurt Van Eeghem (71) verdween ettelijke jaren geleden van het scherm. Zo legt hij zich nu volledig toe op het schrijven van boeken. Toch zouden veel mensen hem graag opnieuw op de buis zien. In Primo vertelt hij nu of hij plannen heeft in die richting.

Helaas voor zijn vele fans zal Kurt Van Eeghem geen comeback maken op het scherm. "De vreugde van het schrijven - en de vrijheid om overal te kunnen optreden - is veel groter dan die van het tv-maken", vertelt Kurt daarover in Primo.

"Ik sta wel nog graag voor een publiek, dat geef ik toe. Ik móet kunnen vertellen. Ik hou ervan als de mensen aan mijn lippen hangen, daar leef ik van op. Maar in tv heb ik geen zin meer. Weet je, ik heb in mijn leven heel veel tijd verspild aan wachten", legt hij uit.

Leven is te kort

Zo wordt er nergens zoveel gewacht als in de televisiecoulissen. "Dat is zo. En het leven is te kort om te wachten, dat heb ik er niet meer voor over", besluit de voormalige presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws