Kenji en Shania hebben pijnlijke boodschap voor Sam Gooris: "Hij was er nooit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kenji en Shania hebben pijnlijke boodschap voor Sam Gooris: "Hij was er nooit"

Kenji en Shania hebben pijnlijke boodschap voor Sam Gooris: "Hij was er nooit"

Momenteel kunnen we de avonturen van de Gooris-familie elke dinsdag op de voet volgen in ‘Expeditie Gooris’ op VTM. Speciaal voor hun programma maakten Kelly Pfaff en Sam Gooris een roadtrip door de Verenigde Staten met hun kroost. Ze vormen duidelijk een hecht gezin. Maar hoe denken de kinderen echt over de band met hun ouders?

In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' vertellen Kenji en Shania Gooris openhartig over de relatie met hun ouders, en dan vooral over die met hun vader. “Zoals bij iedereen is er af en toe wel eens een conflict, maar op zich hebben we wel een goede band met onze papa”, weet Kenji te vertellen. Het gezin speelt dan ook steeds open kaart met elkaar. “Maar wij hebben wel een andere band met papa dan met mama”, vult Shania haar broer aan.

“Omdat papa vroeger altijd weg was, zijn wij veel closer met mama, omdat zij er altijd was”, legt Sam Gooris’ dochter uit. “We zijn ook heel close met papa, hoor”, voegt ze er voor alle duidelijkheid aan toe. “Ik denk dat wij absurd close zijn met beide ouders in vergelijking met andere gezinnen. Maar als ik moet vergelijken, zijn we gewoon closer met mama en gaan we rapper naar haar met onze vragen.”

Maar gelukkig voor Sam komt daar stilaan verandering in. “Ik heb de laatste tijd wel steeds vaker dat ik met papa nog samen beneden zit en dat we echt diepe gesprekken voeren. Nu ga ik ook soms met mijn problemen naar papa”, vertelt Shania. En hetzelfde geldt voor haar broer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws