Kim Van Oncen stopt plots met ochtendshow op Radio2: "Met pijn in het hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen stopt plots met ochtendshow op Radio2: "Met pijn in het hart"

Kim Van Oncen stopt plots met ochtendshow op Radio2: "Met pijn in het hart"

Kim Van Oncen had op vrijdagochtend opvallend nieuws te melden in de Radio2-ochtendshow 'Goeiemorgen, Morgen!'. De actrice neemt na een jaar namelijk afscheid het programma. Ze wil zich opnieuw concentreren op haar grote liefde: acteren.

"Een jaar lang heb ik het voorrecht gehad om het mooiste publiek van Vlaanderen wakker te maken", vertelde de radiopresentatrice geëmotioneerd. "Maar acteren is en blijft mijn grote passie. Ik voelde het kriebelen", aldus Kim.

"Nu nog extra hard, want ik heb enkele mooie aanbiedingen gekregen. Meer kan ik voorlopig nog niet prijsgeven, maar jammer genoeg kan ik mijn televisiewerk niet combineren met 'Goeiemorgen, Morgen!'", klonk het.

Nieuwe sidekick

"Ik neem met pijn in het hart afscheid van de liefste luisteraars en de fijnste collega’s. Ik blijf Radio2 een warm hart toedragen en je zal me af en toe nog zien opduiken. Ik kijk enorm uit naar het spannende televisiewerk dat eraan komt en waar ik me nu volop op kan toeleggen." Peter Van de Veire zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe sidekick voor zijn ochtendprogramma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws