"Kippenvel": James Cooke en Dorian Liveyns ontroeren met belangrijke boodschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Kippenvel": James Cooke en Dorian Liveyns ontroeren met belangrijke boodschap

"Kippenvel": James Cooke en Dorian Liveyns ontroeren met belangrijke boodschap

In 2021 stapte James Cooke in het huwelijksbootje met zijn echtgenoot Dorian Liveyns. Op Instagram weet de presentator nu al zijn volgers te ontroeren met prachtige beelden van de mooiste dag van hun leven. Maar dat doet hij niet zonder reden.

Afgelopen woensdag, op 17 mei, was het namelijk Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie (IDAHOT). En dat zo’n dag nog steeds nodig is, beseffen James Cooke en Dorian Liveyns maar al te goed. Om het belang van IDAHOT nog eens extra in de verf te zetten, delen de twee heren een prachtige video van hun trouwdag op sociale media.

Op Instagram kunnen we de openingsdans van James en Dorian bewonderen. We zien de twee heren liefdevol dansen op de tonen van Tina Turners oorwurm ‘Simply The Best’, dat speciaal voor hun belangrijke moment door Natalia gezongen werd. “Wedding throwback”, schrijven ze onder de video. “Liefde is liefde”. En daar gaan hun volgers meteen mee akkoord. “Laat de liefde winnen”, klinkt het unaniem.

Eindeloze liefde

James’ volgers zijn in ieder geval dolgelukkig dat hij de liefde van zijn leven heeft gevonden. “Wauw, prachtig”, “Kippenvel”, “Hoe schoon is dat”, “De liefde spat ervan af”, “Ik voel het door mijn scherm”, “Ik zie twee gelukkige mensen”, “Jullie zijn zo’n topkoppel”, “Zo mooi samen”, “Eindeloze liefde” en “Alle geluk in jullie leven”, schrijven ze vertederd. Ook Niels Destadsbader, Jeroom en Zita Wauters laten een hartje achter in de comments.

Populair

Laatste nieuws