Koen Crucke doet plots wel erg verrassende onthulling over Gert Verhulst na ontslag bij Samson Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke doet plots wel erg verrassende onthulling over Gert Verhulst na ontslag bij Samson

Koen Crucke doet plots wel erg verrassende onthulling over Gert Verhulst na ontslag bij Samson

Na 33 jaar wordt Koen Crucke aan de kant gezet bij ‘Samson en Marie’. Alberto moet plaats maken voor nieuwe, jongere personages. En dat ontslag is duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. De acteur haalde meermaals uit naar Studio 100, maar doet nu ook een verrassende onthulling over Gert Verhulst. Iets wat hij zelf niet van zijn goede vriend had verwacht.

Het einde van Alberto is in zicht, hetzelfde geldt trouwens voor Van Leemhuyzen (Walter Baele). Maar tegenover Gert en Marie Verhulst koestert Koen Crucke geen wrok. “Ik denk niet dat Gert of Marie ermee te maken hebben. Ze zegt zelf in dat artikel: 'Ik moet doen wat mij gezegd wordt’”, klinkt het bij de acteur in Dag Allemaal. “Ik heb hen niet aangevallen, hé, wel die nieuwe garde van bazen. Ik kén die mensen zelfs niet.”

Natuurlijk had hij het fijner gevonden om in deze moeilijke periode iets van Gert of Marie te horen. “Maar ik heb de hand naar Marie uitgestoken en haar een berichtje gestuurd”, weet Koen nu te vertellen. “Na enkele dagen heeft ze dan toch geantwoord. We gaan binnenkort samen iets drinken. Het zal ons goed doen om alles eens uit te praten”, denkt hij erover. Maar Gert, die heeft nog steeds niets van zich laten horen.

Geen ruzie

“Nog niet gehoord, maar die is druk bezig”, haalt Koen zijn schouders op. “Hij stuurde me een paar weken geleden een bericht dat we met ons drietjes - met Viktor erbij - nog eens op de boemel zouden gaan zodra 'Vergeet Barbara' achter de rug is”, vertelt hij. “Och, ik heb geen ruzie met hen, hé. Ik heb nog gebabysit bij Viktor en Marie en hun pampers ververst, Marie en Gert volgen nog alles wat ik doe op Instagram... Het zal goed zijn als we eens samen een goed gesprek hebben bij een etentje”, besluit de acteur. Er zijn dus nog geen bruggen opgeblazen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws