Koen Wauters gebroken van verdriet: "Gestorven in een auto-ongeluk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters gebroken van verdriet: "Gestorven in een auto-ongeluk"

Koen Wauters gebroken van verdriet: "Gestorven in een auto-ongeluk"

Vanavond wordt in 'Liefde voor Muziek' een ode gebracht aan Clouseau. Zij deden in 2017 al eens mee aan de muzikale show, maar vlak voor die opnames sloeg het noodlot toe voor Koen Wauters zijn beste vriend. Dat vertelt hij bij HLN Showbits.

Tijdens zijn eerste deelname aan 'Liefde voor Muziek' kon Koen Wauters niet genieten van de show. Vlak ervoor had zich namelijk drama afgespeeld in zijn omgeving. "De zoon van mijn beste maat was toen gestorven", onthult de zanger bij HLN Showbits.

"Ik zat in Doha en ik volgde Tom Boonen in het laatste stuk van zijn actieve carrière. Op zaterdagochtend kreeg ik telefoon van mijn maat en die zegt: 'Mijn zoon is gestorven in een auto-ongeluk'. Dan stopt de wereld wel echt met draaien. En daarna gingen de opnames van 'Liefde voor Muziek' van start in Spanje. Ik was de laatste om aan te komen, want ik kwam niet uit België. Ik voelde meteen de vibe van iedereen die daar zat, en ik had direct iets van: 'Nee, ik wil hier eigenlijk niet zijn'. Ik ben niet klaar voor zo’n happy gedoe. Dat was echt een moeilijke week", aldus Koen.

Tweede kans

"Je neemt dat mee op het podium, in je teksten ... Ik heb toen echt met een krop in de keel gezongen. Ik heb daar niet zo van genoten toen. Ik vond het dan ook leuk om een tweede kans te krijgen. De vorige keer was overschaduwd door dat voorval."

Populair

Laatste nieuws