Kristel Hubeny deelt slecht nieuws na bekentenis over trouwring: "Door alle heisa gebeurd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Hubeny deelt slecht nieuws na bekentenis over trouwring: "Door alle heisa gebeurd"

Kristel Hubeny deelt slecht nieuws na bekentenis over trouwring: "Door alle heisa gebeurd"

In 'Regi Gaat Trouwen' gingen Regi Penxten en Kristel Hubeny onlangs hun trouwringen passen. Toen deed Kristel ook een opvallende onthulling. Zo draagt ze nog steeds de trouwring van haar ex, althans een herwerkte versie. Maar helaas heeft Kristel nu slecht nieuws te melden over haar ring.

Nadat Kristelin 'Regi Gaat Trouwen' toegaf dat ze een nieuwe ring en ketting liet maken van haar oude trouwring, was niet alleen Regi in shock, maar ook de kijkers. Door alle heisa deed Kristel de ring uit, maar nu kan ze hem nergens meer terugvinden.

"Even iets verduidelijken", steekt Kristel van wal op haar Instagramverhaal. "Neen … Ik draag de ring van mijn ex al zes jaar niet meer, dat zou ik nooit willen. Ik heb wel gebruik gemaakt van dit prachtige, kostbare bezit", aldus Kristel. "De diamant is verwerkt in een ketting, en ik heb ook een fijn ringetje met een gekleurde steen laten maken", legt ze uit.

Voor dochter Julia

"Een juweel dat Julia (Kristels docher, red.) mij altijd zou zien dragen tot ze 21 wordt. Dan is het voor haar. Maar door alle online heisa heb ik de ring in paniek uitgedaan en ook nog verloren", schrijft Kristel. "Een volledige context is altijd moeilijk weer te geven op tv", laat Kristel nog weten. "We zijn twee frivole flapuits en willen niks dan liefde naar jullie overbrengen, laten zien dat er hoop is na een gebroken relatie of huwelijk. Na allebei vele jaren alleen te zijn, willen we een feelgoodverhaal met jullie delen", sluit ze haar bericht af.

<br>
Instagram Stories (@kristelhubeny"
2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws