Kristel Hubeny stelt haar knappe dochter Julia voor: "Twee druppels water" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Hubeny stelt haar knappe dochter Julia voor: "Twee druppels water"

Kristel Hubeny stelt haar knappe dochter Julia voor: "Twee druppels water"

Kristel Hubeny stapte vorige week in het huwelijksbootje met Regi Penxten. Samen genoten ze ook van hun honeymoon in Zuid-Afrika. Maar er was ook tijd voor wat familytime. Zo deelt Kristel enkele prachtige kiekjes met haar dochter Julia op Instagram.

Kristel Hubeny vertoefde samen met Regi enkele weken in Zuid-Afrika. Zo stapten ze er in het huwelijksbootje én genoten ze er van hun huwelijksreis. En ook het dochtertje van Kristel, Julia, zakte voor enkele dagen af naar het Afrikaanse land.

Op Instagram post Kristel nu enkele wondermooie kiekjes met haar oogappel. En die foto's lokken ook heel wat reacties uit. Zo vinden veel volgers dat Julia sprekend op haar mama lijkt.

Mini-Kristel

“Even mooi als de mama”, “Als twee druppels water”, “Wauw, wat een twee mooie verschijningen”, “Helemaal haar mama, zo knap!” en “Wat een zalige foto van jou met je mini-me”, lezen we onder meer tussen de vele comments onder het Instagrambericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws