Kristel Verbeke erg aangedaan door pijnlijke confrontatie: "Dát komt binnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Verbeke erg aangedaan door pijnlijke confrontatie: "Dát komt binnen"

Kristel Verbeke erg aangedaan door pijnlijke confrontatie: "Dát komt binnen"

Kristel Verbeke is onlangs naar Libanon getrokken samen met Rudi Vranckx en Otto-Jan Ham voor het tv-programma ‘Tussen Oorlog en Leven’. Een avontuur dat een diepe indruk heeft achtergelaten en daar vertelt het ex-K3’tje nu meer over.

Vanavond kunnen we kijken naar de tweede aflevering van ‘Tussen Oorlog en Leven’ en daarin neemt Rudi Vranckx twee nieuwe BV’s mee op trip naar oorlogsgebied. Kristel Verbeke en Otto-Jan Ham worden voor het eerst van dichtbij geconfronteerd met de oorlog in Libanon. Op Instagram moet Kristel nu wat kwijt over deze reis.

“Ik wist niet helemaal waar ik me aan moest verwachten en vertrok met een klein hart. Libanon heeft veel indruk op me gemaakt… positief en negatief”, vertelt ze. Kristel had al wat gelezen over en gezien van de problemen in het land. “Maar als je daar ter plekke bent en met de mensen spreekt… dat komt binnen”, geeft ze toe.

“Ik ben iemand die overal wel hoop voelt en een lichtpuntje zoekt, maar dat zie ik daar niet. Het is allemaal zo bruut, zo rauw”, klinkt het aangedaan. Kristel hoopt alvast dat haar volgers gaan kijken naar deze aflevering. “Geen woorden voor, dit zou niet mogen zijn”, “Fantastisch mens jij”, “Om even bij stil te staan”, “Heel zwaar denk ik dan” en “Ik ga zeker kijken”, reageren ze onder andere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws